Κάθε πότε πρέπει να καθαρίζετε αυτά τα προσωπικά αντικείμενα;

Smartphone: Καθημερινά

Αγγίζετε το τηλέφωνό σας αμέτρητες φορές την ημέρα. Και τα δαχτυλικά αποτυπώματα που αφήνετε στην οθόνη είναι παγίδα λίπους για όπλα και μικρόβια. Συνηθίστε να το σκουπίζετε τουλάχιστον μία φορά την ημέρα. Απολυμάνετε το πιο συχνά εάν εκτεθείτε στον COVID-19 ή στη γρίπη. Μελέτες δείχνουν ότι το αλκοόλ είναι το καλύτερο για να σκοτώνει τα βακτήρια, αλλά επικοινωνήστε με τον κατασκευαστή της συσκευής σας για να δείτε τι συνιστά για να αποφύγετε τη ζημιά.

Οδοντόβουρτσα: Τριμηνιαία

Πέρα από μερικούς μήνες, οι τρίχες φθείρονται πολύ για να λειτουργήσουν όπως θα έπρεπε. Αν δείτε ξέφτισμα πριν από τότε, αυτό είναι σημάδι για να την αλλάξετε.

Ξυράφι: 5-7 Χρήσεις

Γνωρίζατε ότι μια θαμπή λεπίδα προκαλεί περισσότερα κοψίματα και ερεθισμούς από μια κοφτερή; Ξεκινήστε με μια νέα λεπίδα κάθε εβδομάδα περίπου, εάν ξυρίζεστε καθημερινά

Πινέλα μακιγιάζ: Εβδομαδιαία και Μηνιαία

Εφαρμογές όπως τα σφουγγάρια και οι βούρτσες μπορούν να αποτελέσουν έδαφος αναπαραγωγής για βακτήρια. Συλλέγουν βρωμιά, σκόνη και οτιδήποτε άλλο επιπλέει στον αέρα καθώς και στο δέρμα σας. Πλένετε τα πινέλα για υγρό μακιγιάζ μία φορά την εβδομάδα. στεγνά πινέλα μακιγιάζ, μηνιαία. Ήπιο σαπούνι και ζεστό νερό που ακολουθείται από μια ολονύκτια συνεδρία στεγνώματος θα σας μεταφέρουν από το grime στο glam.

Σουτιέν: Κάθε λίγες χρήσεις

Είναι καλύτερο να πλένετε καλά τα σουτιέν αφού τα έχετε φορέσει περίπου τρεις φορές. Αλλά αν έχετε ιδρώσει, μην περιμένετε τόσο πολύ.

Πετσέτες μπάνιου: Κάθε λίγες χρήσεις

Πλένετε την πετσέτα σας  μετά από τρία ή τέσσερα κανονικά ντους, πιο συχνά εάν γυμνάζεστε πολύ. Κρεμάστε τις υγρές πετσέτες όταν τελειώσετε, ώστε να αερίζονται και να μην δίνουν στη μούχλα και τα βακτήρια ένα σκοτεινό, υγρό μέρος για να αναπτυχθούν.