Τι μπορεί να “τραβήξει” έναν άντρα στα πρώτα πέντε λεπτά που σας γνωρίζει

Σίγουρα όλες οι γυναίκες έχουν “προβληματιστεί” με το τι κοιτάει ένας άντρας όταν της γνωρίζει.

Μη βιαστείτε να απαντήσετε νομίζοντας πως ξέρετε την απάντηση. Ναι, το ξέρουμε, οι άντρες είναι οπτικά όντα ή αλλιώς ερωτεύονται με τα μάτια, όμως δείτε ποια είναι αυτά που προσέχει ένας άντρας μόλις σας γνωρίσει.

  • Το πρόσωπο: Κι όμως αυτό είναι το νούμερο 1 στοιχείο που κοιτάζει ένας άντρας σε μια γυναίκα. Και ειδικά τα μάτια και το βλέμμα. Τονίστε λοιπόν με το μακιγιάζ σας τα φυσικά χαρακτηριστικά σας, χωρίς όμως να κάνετε υπερβολές, γιατί ποτέ οι υπερβολές, ειδικά στο μακιγιάζ, δεν αρέσουν στους άντρες.
  • Σώμα: Ναι εντάξει, ήρθαμε στο σημείο ή στα… σημεία που θεωρούσατε πως κοιτάζει ένας άντρας. Είναι φυσικά στήθος και οπίσθια, με μερικούς να προτιμούν το ένα ή το άλλο περισσότερο κι εκεί να δίνουν σημασία. Όμως μην ξεχνάτε πως και τα πόδια είναι ένα σημείο που λατρεύουν οι άντρες, οι γάμπες, οι αστράγαλοι. Αν δηλαδή φοράτε μια φούστα, σίγουρα θα κοιτάξουν πιο χαμηλά!
  • Ντύσιμο: Οι άντρες ενδιαφέρονται για το ντύσιμό σας, θα το κοιτάξουν και ίσως το σχολιάσουν και με τους φίλους τους. Γι αυτό, μην ντύνεστε πολύ προκλητικά, σε κανέναν δεν άρεσε αυτό, αλλά σέξυ, αφήνοντας και τη φαντασία του άντρα να… λειτουργήσει. Ναι στο μοδάτο ντύσιμο, χωρίς όμως να υιοθετείτε τις σούπερ εκκεντρικές τάσεις της μόδας. Για παράδειγμα, οι άντρες ποτέ δεν μπορούν να ξεπεράσουν ένα κλασικό ζευγάρι ψηλοτάκουνες γόβες.
  • Ο αέρας και το στήσιμο:  Ντροπαλή, χωρίς αυτοπεποίθηση ή …πολύ δυναμική που ξέρει τι θέλει; Το πώς στήνεστε και συμπεριφέρεστε σε έναν χώρο είναι πολύ βασικό στοιχείο που ελκύει ή απωθεί έναν άντρα. Μια μέση κατάσταση είναι πάντα η καλύτερη, αλλά μη χάσετε και την προσωπικότητά σας. Εξάλλου, μια δυναμική γυναίκα μπορεί να φοβίσει έναν άντρα χωρίς αυτοπεποίθηση, θα τραβήξει όμως κοντά της έναν σίγουρο άντρα που είναι τελικά κι αυτός που έχει εκείνη ανάγκη.
  • Χιούμορ: Το χιούμορ είναι το πρώτο πράγμα που τραβάει έναν άντρα σε μια γυναίκα, όταν καθίσουν στο ίδιο τραπέζι και μιλήσουν για λίγο. Οι άντρες το θεωρούν πολύ σημαντικό. Κι αν ακόμη το χιούμορ δεν είναι το δυνατό σας σημείο, τουλάχιστον δείξτε ότι έχετε καταλαβαίνοντας τα δικά του αστεία!

Από το newsroom του Healthmag.gr

Περισσότερα νέα, ρεπορτάζ και αναλύσεις:ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ

 

 

άντραςγνωριμία