Δεν σας αρέσει ο τρόπος που ντύνεται ο σύντροφός σας. Λέτε κάτι;

Δεν σας αρέσει ο τρόπος που ντύνεται ο σύντροφός σας, αλλά δεν θέλετε να τον προσβάλετε. Πρέπει να πείτε κάτι σχετικά με την ανάγκη μιας νέας εμφάνισης;

Αυτό εξαρτάται από τη δυναμική της σχέσης. Υπάρχουν άνθρωποι με τους οποίους μπορείτε να είστε απόλυτα ειλικρινείς, με κάποιους θα πρέπει να είστε πιο προσεκτικοί και με άλλους μπορεί να χρειαστεί να αποφύγετε εντελώς τις απόψεις σας.

Εάν έχετε το είδος της σχέσης στην οποία μπορείτε να είστε ειλικρινείς, δεν πειράζει να πείτε ότι ο σύντροφός σας χρειάζεται μια νέα εμφάνιση. Αλλά θυμηθείτε να είστε θετικοί. Μην πείτε,  Αυτό δεν σας φαίνεται καλό “, αλλά πείτε,  Αυτό το μήκος, το κόψιμο, το χρώμα, κ.λπ., δεν φαίνεται να αποδίδει καλά, μήπως να δοκίμαζες μακρύτερο, κοντύτερο?   

Εάν δεν αισθάνεστε άνετα στο να κάνετε ειλικρινή σχόλια, υπάρχει ακόμα τρόπος να ενθαρρύνετε τις προσαρμογές. Όταν ο σύντροφός σας φοράει κάτι καλό, ακόμα κι αν έχει αλλάξει μια λεπτομέρεια, κάντε  κομπλιμέντο με υπερβολή”!!  Τονίστε ότι είναι το στυλ και όχι το ίδιο το ρούχο. Ο σύντροφός σας θα νιώσει καλά και θα θέλει να φορά περισσότερα τέτοια πράγματα.

Ο καλύτερος τρόπος για να αντιμετωπίσετε αυτό το ζήτημα είναι να δώσετε στον σύντροφό σας μια ημέρα χαλάρωσης και ανανέωσης. Βεβαιωθείτε ότι έχετε  κάνει μια έρευνα αγοράς και χωρίς να το καταλάβει “οδηγήστε  τον” προς τα εκεί. Αν έχετε γνωστούς στυλίστες ή καταστηματάρχες βάλτε τους στο παιχνίδι!!!

Θέστε εύλογες προσδοκίες σχετικά με τον προϋπολογισμό σας προτού ο σύντροφός σας ξεκινήσει την εμπειρία αγορών. Και συνεχίστε – ο σύντροφός σας θα το λατρέψει.

Λέγοντας πράγματα όπως «Θα ήθελα να σε αλλάξω» ή «Πρέπει να αλλάξεις χτένισμα, ρούχα κ.λπ.», μπορεί να κάνει τον σύντροφό σας να νιώσει κριτική και ανασφάλεια. Ο καλύτερος τρόπος για να προτείνετε μια αλλαγή είναι να ψωνίζετε μαζί και μετά να επιβεβαιώνετε μόνο όταν ο σύντροφός σας φοράει αυτό που σας αρέσει.

Το να κάνετε μια διασκεδαστική έξοδο μαζί δημιουργεί ενθουσιασμό και δέσιμο, αντί να να νιώθει οτι τον/την κριτικάρετε.