Η ειδική οροθεραπεία… από τις πιο επικερδείς μπίζνες του φετινού καλοκαιριού

Σε επιδημία εξελίσσεται η ειδική οροθεραπεία μετά από υπερβολική κατανάλωση αλκοόλ και ναρκωτικών.

Πρόκειται για μια πρωτοποριακή μέθοδο που “εξαφανίζει” το hangover, και η οποία εμφανίστηκε πέρυσι στη Μύκονο, ενώ φέτος μπήκε για τα καλά στη καθημερινότητα των τουριστών που έφταναν στο νησί με ένα και μοναδικό σκοπό, να “λιώσουν” στο αλκοόλ και τα ναρκωτικά.

Στο παιχνίδι μπήκαν ιδιώτες γιατροί, αλλά και γιατροί του ΕΣΥ, όντας οι εμπνευστές μιας από τις πιο επικερδείς μπίζνες του φετινού καλοκαιριού.

Στη συγκεκριμένη “θεραπεία” ο “ασθενής” λαμβάνει ισχυρά βιταμινούχα κοκτέιλ, που περιέχουν μαγνήσιο, βιταμίνη C, ασβέστιο και μερικές βιταμίνες B.

Οι δημιουργοί αυτής της θεραπείας, που είναι ιδιαίτερα δημοφιλής στις ΗΠΑ, υποστηρίζουν ότι παρέχοντας μεγάλη ποσότητα βιταμινών και μετάλλων κατευθείαν στην κυκλοφορία του αίματος, ο οργανισμός μπορεί να αποκομίσει τα οφέλη τους αποτελεσματικότερα από τα χάπια που χρησιμοποιούνται για τον ίδιο σκοπό, τα οποία ωστόσο δεν απορροφώνται πλήρως μέσω του γαστρεντερικού σωλήνα.

Πέρυσι, ξεκίνησε δειλά δειλά να πλασάρεται στα πριβέ πάρτυ σε βίλες της Μυκόνου, με το κόστος της ενδοφλέβιας θεραπείας να φτάνει τα 250 ευρώ, ενώ φέτος το κόστος τετραπλασιάστηκε καθώς υπήρξε ραγδαία αύξηση της ζήτησή της.

Όσοι λοιπόν δεν ήθελαν να καταλήξουν στο Κέντρο Υγείας, την “γλίτωναν” με μια ενδοφλέβια θεραπεία στο δωμάτιο του ξενοδοχείου τους ή της βίλας όπου διέμεναν.

γιατροίκαλοκαίριHangoverΟροθεραπεία