Πριν αρχίσετε να παρατηρείτε εάν το ταβάνι έχει αράχνες… βάλτε στην ερωτική σας ζωή κάτι που θα την αναζωογονήσει

Η ερωτική ζωή όλων των ζευγαριών με τον χρόνο αρχίζει να παίρνει την κατιούσα, πριν λοιπόν αρχίσετε να σκέφτεστε πως θα “αναζωογονήσετε” την ερωτική διάθεση του/της συντρόφου σας, βάλτε κάτι πολύ απλό στην ερωτική σας ζωή.

Δεν κοστίζει και δεν χρειάζεται καν να βγείτε από το σπίτι σας!

Σύμφωνα με την σεξολόγο Δρ Zhana Vrangalova, οι αναστεναγμοί και τα βογγητά κατά τη διάρκεια της πράξης είναι πολύ σημαντικά γιατί οι σύντροφοι μας μπορούν έτσι να αντιληφθούν ότι «κάνουν κάτι σωστά».

Οι σύντροφοι, σύμφωνα με την Vrangelova, που εισπράττουν τις αισθησιακές κραυγές νιώθουν αυτοεκτίμηση γιατί είναι βέβαιοι ότι παρέχουν χαρά στον/στην σύντροφό τους.

Ταυτόχρονα οι συγκεκριμένοι ήχοι ενισχύουν την επικοινωνία του ζευγαριού, χωρίς να χρειαστεί να πουν κάτι. Ο ή η σύντροφος αναστενάζει κάθε φορά που κάνετε κάτι, σημαίνει ότι του/της αρέσει, οπότε συνεχίστε.

Εάν πάλι, δεν διαπιστώσετε καμία αντίδραση, τότε μάλλον αυτό το συγκεκριμένο δεν του/της λέει κάτι, οπότε απλά σταματήστε και κάντε κάτι άλλο.

Η ίδια η επιστήμονας μας συμβουλεύει λέγοντας: «ξεκινήστε με ένα κλασικό “χμου” και αφήστε τη φωνή σας να αυξομειώνεται ανάλογα με το πόσο σας αρέσει κάτι».

Είναι λοιπόν πολύ απλό,  εάν σας αρέσει κάτι δείξτε το με ένα αισθησιακό βογκητό. Βέβαια να έχετε πάντα υπόψη σας ότι η υπερβολή δεν έχει κανένα αφροδισιακό αποτέλεσμα. Δεν γυρίζετε ταινία “ειδικού περιεχομένου”….

ΑναζωογόνησηΕρωτική ζωή