Τι πρέπει να έχει κάθε γυναίκα απαραίτητα μέσα στην τσάντα της

Ας αρχίσουμε με τα βασικά. Αυτά ίσως να είναι και από τα πιο σημαντικά πράγματα που πρέπει να έχει μια γυναίκα στην τσάντα της:

Πορτοφόλι και κλειδιά: Κάθε γυναίκα έχει πάντα ένα πράγμα μέσα στην τσάντα της. Το πορτοφόλι της! Και πάντα να θυμάστε, επιλέξτε ένα πορτοφόλι που να ταιριάζει με την τσάντα σας για να απογειώσετε το στυλ σας. Επειδή οι γυναίκες έχουμε ένα μικρό “προβληματάκι” με τα κλειδιά μας, πριν φύγετε από το σπίτι διπλοτσεκάρετε ότι τα έχετε μαζί σας.

Επίσης δεν πρέπει να φεύγετε από το σπίτι σας ένα δεν έχετε τα εξής πράγματα μέσα στην τσάντα σας:

Μακιγιάζ: Βάλτε σε ένα μικρό τσαντάκι μια μάσκαρα, ένα eyeliner, το ρούζ σας και ένα κραγιόν ώστε να τα έχετε πάντα μαζί σας.

Αντισηπτικό: Καθημερινά ακουμπάμε με τα χέρια μας πολλών ειδών αντικείμενα. Αν κάτσουμε να σκεφτούμε για μια στιγμή πόσα από αυτά δεν είναι τόσο καθαρά όσο φαίνονται, σίγουρα θα ταρακουνηθούμε. Γιατί να ρισκάρετε την υγεία σας όταν πολύ εύκολα μπορείτε να έχετε στην τσάντα σας ένα μικρό μπουκαλάκι με αντισηπτικό;

Χαρτομάντιλα: Ακόμα ένα αντικείμενο το οποίο δεν πρέπει να λείπει με τίποτα από την τσάντα σας, είναι φυσικά τα χαρτομάντιλα. Πόσο άβολη είναι η κατάσταση στην οποία έχετε ανάγκη να φυσήξετε τη μύτη σας, όμως δεν μπορείτε γιατί δεν έχετε χαρτομάντιλο; Πολύ. Γι’ αυτό το λόγο να έχετε πάντα ένα μικρό πακέτο χαρτομάντιλα στην τσάντα σας.

Σερβιέτες ή ταμπόν: Η γυναικεία φύση κάποιες φορές θα λέγαμε πως μας ζορίζει λίγο. Είτε το περιμένετε, είτε όχι, πρέπει πάντα είστε προετοιμασμένες. Μην ξεχνάτε να έχετε στην τσάντα σας σερβιέτες ή ταμπόν γιατί ποτέ δεν ξέρετε.

Φορτιστής κινητού τηλεφώνου: Όλοι μας χρησιμοποιούμε συνεχώς το κινητό μας τηλέφωνο, κυρίως για λόγους δουλειάς. Το πρόβλημα όμως είναι άλλο. Οι μπαταρίες έχουν την τάση να πέφτουν από το 100% στο 3% με ταχύτητα όμοια με κάποιον που κάνει ελεύθερη πτώση. Γι’ αυτό βάλτε τον φορτιστή σας στην τσάντα σας για να έχετε το κεφάλι σας ήσυχο.

Στυλό: Δεν ξέρω γιατί και δεν ξέρω πως αλλά κάθε φορά που είμαστε εκτός σπιτιού, τότε χρειαζόμαστε πάντα στυλό. Σας έχει τύχει ποτέ; Μην το σκέφτεστε πολύ, απλά βάλτε ένα στυλό στην τσάντα σας και θα μας θυμηθείτε!

Γυαλιά ηλίου: Για όσες βρίσκεστε εκτός σπιτιού τις ώρες με ήλιο, το να πάρετε μαζί σας τα γυαλιά ηλίου σας πριν φύγετε είναι κάτι που δεν πρέπει να ξεχνάτε ποτέ. Να θυμάστε να έχετε μαζί σας και τη θήκη αποθήκευσης τους ώστε να μπορείτε να τα προστατέψετε από χτυπήματα μόλις χρειαστεί να τα βγάλετε.

Ενυδατική κρέμα: Όλες οι γυναίκες πρέπει να αγαπάμε το σώμα μας και μέρος αυτού είναι και τα χέρια μας. Κάποιες μέρες χρειάζονται λίγη παραπάνω περιποίηση. Γι’ αυτό το λόγο πρέπει όλες να έχουμε λίγη ενυδατική κρέμα στην τσάντα μας για αυτές τις μέρες. Φροντίστε τα χέρια σας καθημερινά και κρατήστε τα ενυδατωμένα και απαλά.

Άρωμα: Η όσφρηση είναι μία από τις πέντε αισθήσεις και πολύ συχνά οι άνθρωποι σχηματίζουν καλή εικόνα για όσους μυρίζουν ωραία. Θα σας προτείναμε να έχετε στην τσάντα σας ένα μικρό μπουκαλάκι άρωμα. Οποιαδήποτε στιγμή νιώσετε την ανάγκη, μπορείτε απλά να το πάρετε από την τσάντα σας και μόνο με ένα “ψέκασμα” να νιώσετε ανανεωμένη.

Βούρτσα μαλλιών: Τα ίσια μαλλιά ειδικότερα, μπορεί να γίνουν μπελάς. Όσες έχετε κατσαρά μαλλιά, πάντα με κάποιο τρόπο καταφέρνετε να δείχνετε ανέμελες. Και στις δύο περιπτώσεις πολλές φορές καταλήγουν να γεμίζουν κόμπους που δεν ξέρει κανείς που αρχίζουν και που τελειώνουν. Σας προτείνουμε λοιπόν να βάλετε στην τσάντα σας μία μικρή βούρτσα μαλλιών.

Φάρμακα: Εκτός από κάποια φαρμακευτική αγωγή που πρέπει να έχετε στην τσάντα σας εφόσον σας είναι απαραίτητη, επομένως έχουμε την αντίστοιχη νοοτροπία. Δεν χρειάζεται να κουβαλάτε μαζί σας φάρμακα για κάθε περίσταση, τα παυσίπονα όμως είναι μια καλή αρχή.

Φλασάκι USB: Σας ακούγετε περίεργο αλλά ζούμε σε μια εποχή που όλα όσα χρειαζόμαστε είναι σε ψηφιακή μορφή συνήθως. Μπορεί να χρειαστείτε κάποιο αρχείο κατά τη διάρκεια της μέρας ή και στη δουλειά σας. Αυτό δεν είναι πρόβλημα για όσες έχετε μαζί σας ένα αποθηκευτικό μέσο όπως είναι ένα φλασάκι USB. Είναι τόσο μικρό που δεν θα καταλάβετε καν ότι το κουβαλάτε.

Από το newsroom του Healthmag.gr

Περισσότερα νέα, ρεπορτάζ και αναλύσεις:ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ
Γυναίκατσάντα