Έρευνα για τις υπηρεσίες υγείας από το Εθνικό Κέντρο Δημόσιας Διοίκησης

Όλοι μας έχουμε χρησιμοποιήσει τις υπηρεσίες των δημόσιων πρωτοβάθμιων και δευτεροβάθμιων μονάδων υγείας, σε κάποια στιγμή της ζωής μας.

Όμως, πόσο ικανοποιημένοι είμαστε από τις υπηρεσίες αυτές;

Το Ινστιτούτο Τεκμηρίωσης, Έρευνας και Καινοτομιών του Εθνικού Κέντρου Δημόσιας Διοίκησης και Αυτοδιοίκησης (ΕΚΔΔΑ) διενεργεί έρευνα με  τίτλο: «Διερεύνηση της ικανοποίησης των πολιτών από τις Πρωτοβάθμιες και Δευτεροβάθμιες Μονάδες Υγείας». Η έρευνα στοχεύει στη διερεύνηση του βαθμού ικανοποίησης των πολιτών από  τις παρεχόμενες υπηρεσίες στις Υγειονομικές Περιφέρειες, Αττικής, Πειραιά & Αιγαίου.

Συγκεκριμένα, οι υπηρεσίες υγείας που μελετώνται είναι:

  • Τοπικές Μονάδες Υγείας (ΤΟ.Μ.Υ.),
  • τα Τακτικά Εξωτερικά Ιατρεία των Νοσοκομείων και
  • τα Κέντρα Υγείας.

Για την κάθε κατηγορία υπηρεσίας υγείας υπάρχει διακριτό ερωτηματολόγιο.

Όσοι ενδιαφέρεστε να συμμετέχετε στην έρευνα, μπορείτε να συμπληρώσετε αυτό που αφορά την πιο πρόσφατη επίσκεψή σας σε μία από τις προαναφερόμενες υπηρεσίες υγείας.

Τα ερωτηματολόγια είναι ανώνυμα. Οι απαντήσεις είναι εμπιστευτικές και θα χρησιμοποιηθούν μόνο για ερευνητικούς σκοπούς. Η συμπλήρωση των ερωτηματολογίων είναι εθελοντική και διαρκεί περίπου δέκα λεπτά.

Όπως επισημαίνεται από το ΕΚΔΔ, «η γνώμη σας μετρά και θα επιτρέψει την βελτίωση των παρεχόμενων Υπηρεσιών Υγείας στους Πολίτες».

Τα τρία ερωτηματολόγια είναι διαθέσιμα εδώ.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ