Η πρώτη Μονάδα στην Ελλάδα που προσφέρει εξαιρετική ψυχική υποστήριξη

Η Μονάδα Υποβοηθούμενης Αναπαραγωγής Institute of Life ΜΗΤΕΡΑ είναι η πρώτη μονάδα εξωσωματικής γονιμοποίησης στην Ελλάδα, που υιοθέτησε τη «Δέσμευση προς τον Ασθενή» (The Patient Pledge), το πρόγραμμα υποστήριξης ασθενών του Fertility Network UK.

Ο Fertility Network UK (www.fertilitynetworkuk.org) είναι κορυφαίος φιλανθρωπικός οργανισμός γονιμότητας στο Ηνωμένο Βασίλειο, ο οποίος προσφέρει δωρεάν συμβουλευτικές υπηρεσίες σε όσους αντιμετωπίζουν προβλήματα υπογονιμότητας.

Με ένα ευρύ φάσμα υπηρεσιών προς υποψήφιους γονείς, ο φιλανθρωπικός οργανισμός προσφέρει ενημέρωση σε πρακτικό και συναισθηματικό επίπεδο σε όλους τους ανθρώπους που αντιμετωπίζουν προβλήματα υπογονιμότητας.

Η «Δέσμευση προς τον Ασθενή» είναι το πιο πρόσφατο πρόγραμμα υποστήριξης του οργανισμού Fertility Network UK, το οποίο προωθείται σε επιλεγμένες μονάδες υποβοηθούμενης αναπαραγωγής στο Ηνωμένο Βασίλειο και στην Ευρώπη, που έχουν δεσμευτεί να προσφέρουν μοναδική ψυχική υποστήριξη στους ασθενείς τους.

Η Μονάδα Institute of Life ΜΗΤΕΡΑ, μία από τις πλέον εξειδικευμένες μονάδες της Ελλάδας και της Ευρώπης, στελεχώνεται από εξειδικευμένο ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό, κορυφαίους εμβρυολόγους, διατροφολόγους και επιστήμονες ψυχικής υγείας, με πολυετή πείρα στον τομέα της υποβοηθούμενης αναπαραγωγής.

Το γεγονός ότι η Μονάδα λειτουργεί μέσα σε μεγάλη και οργανωμένη γενική, μαιευτική – γυναικολογική και παιδιατρική κλινική, όπως είναι το ΜΗΤΕΡΑ, που έχει φέρει στη ζωή πάνω από 465.000 μωρά, αποτελεί ένα ανταγωνιστικό πλεονέκτημα έναντι πολλών άλλων μονάδων στην Ελλάδα και στο εξωτερικό, καθώς εξασφαλίζει τη μεγαλύτερη δυνατή ασφάλεια και κάλυψη για τα ζευγάρια.

Η Μονάδα είναι πιστοποιημένη κατά ISO 9001:2015 και EN 15224:2012 και έχει διαπιστευθεί ως μία από τις καλύτερες μονάδες εξωσωματικής γονιμοποίησης στην Ελλάδα και μέσα στις 50 καλύτερες παγκοσμίως από τον οργανισμό Global Clinic Rating ™ (GCR).

 

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ