Ημέρα Ανοιχτών Ιατρείων Πόνου και Παρηγορικής Φροντίδας τη Δευτέρα 4 Νοεμβρίου

Για άλλη μία χρονιά τα Ιατρεία Πόνου και Παρηγορικής Φροντίδας στηρίζουν του ασθενείς που υποφέρουν που υποφέρουν από καλοήθη ή κακοήθη πόνο .

Για άλλη μια χρονιά Ιατρεία Πόνου και Παρηγορικής Φροντίδας από ολόκληρη τη χώρα συντονίζονται με πρωτοβουλία της ΠΑΡΗ.ΣΥ.Α. (Ελληνική Εταιρία Θεραπείας Πόνου και Παρηγορικής Φροντίδας) και διοργανώνουν την Δευτέρα 4 Νοεμβρίoυ 2019 την Ημέρα Ανοιχτών Ιατρείων Πόνου και Παρηγορικής Φροντίδας 2019.

Οι θεραπευτικές ομάδες των ιατρείων θα περιμένουν τους ασθενείς από τις 10 το πρωί έως τις 6 το απόγευμα, για να τους ενημερώσουν, να τους διαγνώσουν και να τους στηρίξουν.

Στόχος της πρωτοβουλίας είναι η γνωστοποίηση και η ανάδειξη των εθελοντικών αυτών δομών των ελληνικών νοσοκομείων τα οποία, παρόλο που δεν έχουν ακόμη ενταχθεί στους οργανισμούς των νοσοκομείων, συνεχίζουν να προσφέρουν εθελοντικά την επιστημονική τους υποστήριξη στους ασθενείς που υποφέρουν από καλοήθη ή κακοήθη πόνο κι αυτούς που χρειάζονται παρηγορική φροντίδα.

Ο ρόλος των Ιατρείων Πόνου και Παρηγορικής Φροντίδας είναι να επαναφέρουν την αξιοπρέπεια και το χαμόγελο τη ζωή των ασθενών που υποφέρουν και στις οικογένειές τους.

Επισυνάπτεται η λίστα των Ιατρείων Πόνου που συμμετέχουν στη δράση.

Δείτε τη λίστα με τα Ιατρεία Πόνου και Παρηγορικής Φροντίδας σε όλη την Ελλάδα

ΕΔΩ : Ιατρεία Πόνου

Από το newsroom του Healthmag.gr

Περισσότερα νέα, ρεπορτάζ και αναλύσεις:ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ