Νέα προϊόντα τοποθέτησης και συντήρησης βλεφαρίδων

Τα προϊόντα της σειράς «Elisabeth Lashes» καλύπτουν πλήρως τις ανάγκες των επαγγελματιών τεχνιτριών eyelash extensions και των πελατών τους, ειδικά σχεδιασμένα και δοκιμασμένα από την ίδια την Έλλη Τσανταρλιώτη επί σειρά ετών. Είναι προϊόντα εγγυημένα, τόσο για την ποιότητά τους, όσο και για την ακρίβεια στο αποτέλεσμα, που προσφέρουν.

Βλεφαρίδες, κόλλες, εργαλεία, αξεσουάρ, προϊόντα καθαρισμού και άλλα αναλώσιμα καλύπτουν συνολικά όλες τις ανάγκες, πληρώντας υψηλά ποιοτικά standards.

Η κόλλα βλεφαρίδων Clear είναι διάφανη επαγγελματική κόλλα συγκόλλησης extensions με τις φυσικές βλεφαρίδες, με την τεχνική Volume 3D και τη μέθοδο American Volume 3D. Ιατρικού τύπου, χωρίς αναθυμιάσεις και χωρίς επικίνδυνα συστατικά, απευθύνεται σε έμπειρες τεχνίτριες, αφού στεγνώνει σε μόλις 1 δευτερόλεπτο.

Το αποτέλεσμα που δίνει είναι εξαιρετικά αέρινο και πλούσιο.

Το Foam Wash είναι ένα μοναδικό εξειδικευμένο αφρώδες προϊόν, οφθαλμολογικά ελεγμένο κατάλληλο για τον καθημερινό καθαρισμό της περιοχής των ματιών και των extensions βλεφαρίδων, αποκλειστικά από την «Elisabeth Lashes».

Η oil free και paraben free πρωτοποριακή σύνθεσή του καθαρίζει, ενυδατώνει και προστατεύει τα μάτια και τις φυσικές βλεφαρίδες από μολύνσεις, χωρίς να προκαλεί φθορά στο δεσμό της κόλλας με τα extensions βλεφαρίδων, εξασφαλίζοντας τον μεγαλύτερο χρόνο ζωής τους.

Βοηθάει στη διατήρηση του PH του δέρματος. Είναι κατάλληλο για τον καθημερινό καθαρισμό των ματιών, αλλά και του προσώπου, για όλους τους τύπους δέρματος και για ευαίσθητα μάτια, καθώς δεν προκαλεί ερεθισμούς.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ