Σαφής καταδίκη της καμπάνιας κατά των αμβλώσεων στους Σταθμούς του Μετρό από την κυβέρνηση

«Οι καμπάνιες σε δημόσιους χώρους δεν πρέπει να διχάζουν την κοινωνία» τόνισε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, σχολιάζοντας τις αφίσες στους σταθμούς του μετρό με μηνύματα κατά των αμβλώσεων.

Η επίμαχη αφίσα προκάλεσε σάλο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, με το υπουργείο Υποδομών να παρεμβαίνει, δίνοντας εντολή στη ΣΤΑΣΥ (Σταθερές Συγκοινωνίες Α.Ε.) να κατέβουν.

«Η διοίκηση της ΣΤΑΣΥ δεν έδειξε εγρήγορση, δεν αξιολόγησε το ζήτημα όπως θα έπρεπε και γι’ αυτό ελέγχεται» τόνισε χαρακτηριστικά ο Στέλιος Πέτσας κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης των πολιτικών συντακτών.

Να υπενθυμίσουμε ότι σάλος προκλήθηκε από μία διαφημιστική καμπάνια που «φιλοξένησε» η ΣΤΑΣΥ (Σταθερές Συγκοινωνίες) σε σταθμούς και συρμούς του μετρό, η οποία είχε ως σύνθημα «διάλεξε τη ζωή» περνώντας ένα ξεκάθαρο μήνυμα για τον περιορισμό των αμβλώσεων, οι οποίες αποτελούν στη χώρα μας κατοχυρωμένο δικαίωμα από το 1986, όταν και είχε ψηφιστεί από την τότε κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ.

Με εντολή του υπουργείου Μεταφορών η αφίσα που προπαγάνδιζε την απαγόρευση των αμβλώσεων με το μήνυμα «διάλεξε τη ζωή» κατέβηκε από τις αποβάθρες του Μετρό.

Από το newsroom του Healthmag.gr
Περισσότερα νέα, ρεπορτάζ και αναλύσεις:ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ

 

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ