Σωτήρης Κοντιζάς – Το νέο πρόσωπο της Vichy Homme

Ο Σωτήρης Κοντιζάς, καταξιωμένος chef, επιχειρηματίας, σύζυγος και πατέρας είναι πλέον ο brand ambassador για την Vichy Homme.

Η καθημερινότητα ενός άνδρα είναι πολύ έντονη, γι’ αυτό και χρειάζεται την κατάλληλη φροντίδα που προσαρμόζεται στο σύγχρονο τρόπο ζωής του.

Ο άντρας του σήμερα δεν καθορίζεται από έναν και µόνο ρόλο. Διαθέτει πολυδιάστατους ρόλους, τον ενδιαφέρει η εικόνα του και είναι επιλεκτικός. Η δυναμική προσωπικότητα του γνωστού chef εμπνέει, πάντα κομψός και επιλεκτικός στην εικόνα του, εκφράζει απόλυτα τη φιλοσοφία της ανδρικής σειράς Vichy Homme.

Η σειρά Vichy Homme είναι η N°1 ανδρική σειρά στο φαρμακείο. Η εταιρεία αναθεωρεί την έννοια της αρρενωπότητας και ορίζει τα νέα θεμέλια στο κεφάλαιο της ανδρικής περιποίησης

Λίγα λόγια για τα γυρίσματα της καμπάνιας

Η digital καμπάνια για τη σειρά Vichy Homme µε τον Σωτήρη Κοντιζά αντλεί έμπνευση από το ιαματικό μεταλλικό νερό της Vichy, βασικό συστατικό στη σύνθεση όλων των προϊόντων Vichy, που αναβλύζει από την καρδιά της προστατευόμενης ηφαιστειακής περιοχής της Ωβέρνης στη Γαλλία.

Με φόντο το αρχαίο λατομείο του Διονύσου και τους καταρράκτες της Πεντέλης, η νέα καμπάνια παρουσιάζει την αντισυµβατικότητα του Σωτήρη µε στοιχεία αντιπροσωπευτικά της εταιρείας, όπως η φυσικότητα και το νερό.

Στόχος της καμπάνιας είναι να αναδείξει την επιλεκτική πλευρά του Σωτήρη, όπως αυτή εκφράζεται µέσα από τα προϊόντα περιποίησης της σειράς Vichy Homme.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ