Γιατί οι άνδρες προτιμούν γυναίκες μεγαλύτερης ηλικίας;

Θα έχετε ακούσει πολλές φορές την κλασική φράση, ο έρως χρόνια δεν κοιτά και από ότι φαίνεται είναι πέρα για πέρα αλήθεια!

Όχι μόνο από την πλευρά της γυναίκας, που είναι αρκετά συνηθισμένο, ίσως και κάποιες φορές να επιβάλλεται ο άντρας να είναι μεγαλύτερος, αλλά και από τη πλευρά του άντρα!

Και αν για τη γυναίκα μπορούμε λίγο πολύ να αντιληφθούμε τους λόγους της επιλογής αυτής, για τους άντρες τα πράγματα είναι λίγο διαφορετικά.

Στο σημερινό σύγχρονο κόσμο, μπορούμε να πούμε ότι η ηλικία είναι απλώς ένας αριθμός για τους νεότερους άντρες. Σύμφωνα με μια εις βάθος έρευνα που διεξήχθη από μια διαδικτυακή πλατφόρμα, το 27% των νεότερων ανδρών βρέθηκε να προσελκύεται από μεγαλύτερες γυναίκες. Η ίδια έρευνα αποκάλυψε επίσης ότι το 9% των μεμονωμένων ατόμων ήταν πιθανό να αναζητήσουν συντρόφους που είναι δέκα ετών μεγαλύτεροι ή νεότεροι από αυτούς. 

Τι μπορεί λοιπόν να είναι αυτό που κάνει τους άνδρες να προτιμούν τις μεγαλύτερες γυναίκες:

Τα πράγματα είναι απλά και κυρίως πρακτικά: Όσο μεγαλύτερη είναι μία γυναίκα, τόσες περισσότερες σεξουαλικές εμπειρίες έχει. Αν μάλιστα έχει και κανά διαζύγιο στο ενεργητικό της, τότε παίρνει έξτρα πόντους! Επιπλέον, έχουν δει τόσα πολλά τα ματάκια τους, που είναι σε θέση να χειρίζονται πολύ πιο εύκολα καταστάσεις. Αφήστε δε που συνήθως έχουν πολύ περισσότερα χρήματα από τους παρτενέρ, δικό τους αμάξι και σπίτι, κάτι που σημαίνει ότι δεν πρόκειται να κρεμαστούν από πάνω τους.

Οι γυναίκες ξέρουν τι θέλουν οι ίδιες: Δεν υπάρχει τίποτα πιο σέξι και γοητευτικό από μία γυναίκα που ξέρει ακριβώς τι θέλει και τι της γίνεται. Έπειτα από τόσα χρόνια “εξάσκησης”, έχει πια μάθει τι είναι αυτό που της αρέσει και τι όχι. Από το τι ζητάει στο sex και από έναν άντρα, μέχρι τι θέλει από μία σχέση. Επιπλέον, λόγω της εμπειρίας έχουν την ικανότητα απλά να φέρνουν τα πράγματα στα νερά τους και τελικά να παίρνουν αυτό που θέλουν χωρίς καν να το έχουν ζητήσει. Το θετικότερο βεβαίως είναι ότι έχουν απαλλαγεί από πάσης φύσεως ανασφάλειες και κόμπλεξ ενώ σίγουρα δεν θέλουν γάμο γιατί πολύ απλά έχουν ήδη στο ενεργητικό τους, τουλάχιστον έναν.

Οι γυναίκες ξέρουν τι θέλουν οι άντρες: Μπορεί ποτέ να μην μάθουμε επακριβώς τι είναι αυτό που θέλουν οι άντρες, αλλά όσο να πεις, μία γυναίκα 40 ετών ξέρει πολύ περισσότερα από μία γυναίκα 20. Δεν είναι φυσικά μόνο λόγω ηλικίας αλλά κυρίως βιωμάτων. Όταν μάλιστα μία 40άρα έχει κάνει και τη ζωούλα της, και έχει δει και πέντε πράγματα παραπάνω, τότε μπορεί με αρκετά μεγάλη ευκολία να καταλάβει τι θέλει ένας άντρας και τι όχι. Αρκεί μία συζήτηση ή μία έξοδος για ποτό. Γιατί όπως και να το κάνουμε, ωραίο είναι να “κάνουν μαθήματα” στις μικρές, αλλά πολλές φορές αυτό μπορεί να γίνει και βαρετό.

Οι μεγαλύτερες γυναίκες είναι ασφαλείς στη ζωή τους και μπορούν να καταλάβουν τη διαφορά μεταξύ του παραμυθιού ρομαντισμού και της πραγματικής έλξης. Γνωρίζουν τις ανάγκες και τις επιθυμίες τους και δεν διστάζουν να τις δηλώσουν, γνωρίζουν επίσης τις ελλείψεις τους και έχουν καλύτερη ανοχή και κατανόηση των μειονεκτημάτων του συντρόφου τους.

Οι πετυχημένες γυναίκες προσελκύουν μικρότερους: οι νέοι άνδρες θέλουν να συνδέονται με γυναίκες που πατάνε καλά στα πο΄δια τους και μπορεί να τους καθοδηγήσει.  Συχνά αυτές οι γυναίκες αποτελούν πρότυπο για αυτούς, παρασυρόμενοι από την ευφυία και τη δύναμή τους.  Η σταθερότητα που προσφέρει η εργασία στη ζωή μιας γυναίκας είναι ένας από τους περισσότερους λόγους για τους οποίους οι νεότεροι άνδρες αισθάνονται πιο άνετα στη σχέση τους με τις μεγαλύτερες γυναίκες.

Είναι ανεξάρτητες ειλικρινείς και ανοιχτόμυαλεςΟι νεότεροι άνδρες αγαπούν τις μεγαλύτερες γυναίκες επειδή είναι γενικά ειλικρινείς και απλές στις σχέσεις. Είναι ανεξάρτητες και έχουν τη δική τους φιλοσοφία και τρόπο ζωής. Όταν δεν τους αρέσει κάτι σου το λένε εκ των προτέρων. Αν θέλουν κάτι στο λένε επίσης. Δεν χρειάζεται να παίξεις παιχνίδια για να μαντεύεις ή να πρέπει να διαβάζεις τη σκέψη τους.   Έτσι, μια σχέση μαζί τους είναι σχεδόν πάντα ομαλή. Επιπλέον, οι μεγαλύτερες γυναίκες έχουν ανοιχτό μυαλό και δίνουν αρκετό χώρο στους νεότερους άνδρες για να εξερευνήσουν τη νεανική τους φύση συνοδεύοντάς τους στην τρέλα και τις περιπέτειες τους. Και ακόμα, για πολλούς άνδρες όταν μια γυναίκα βγάζει τα δικά της χρήματα και είναι ανεξάρτητοι, θεωρούν οτι είναι πολύ σέξι!

Απολαμβάνουν το sex: Ο λόγος είναι ένας και μοναδικός: Δεν έχουν στο μυαλό τους το μετά γιατί πολύ απλά δεν τις αφορά! Το μόνο που τις νοιάζει είναι το τώρα και το πώς να περάσουν καλά. Εν αντιθέσει με την νεότερη γυναίκα, η οποία κάνει ολόκληρα σενάρια μετά από ένα sex και μόνο, η μεγαλύτερη πολύ απλά αφήνει τα πράγματα να εξελιχθούν. Στο κάτω κάτω, ούτε να παντρευτεί βιάζεται ούτε και να κάνει μία σοβαρή σχέση. Το μόνο που τη ενδιαφέρει είναι η δική της ευχαρίστηση.

Επιπλέον, οι γυναίκες κορυφώνονται συνήθως στις ερωτικές τους ικανότητες αργότερα από τους άνδρες, ξέρουν τι τους αρέσει-δεν τους αρέσει στους άντρες τους και είναι πιο ανοιχτές στον πειραματισμό.

Η γνωριμία με τη ζωή και τη σχέση με τις μεγαλύτερες γυναίκες είναι σαν μια μαθησιακή εμπειρία για τους νεότερους άνδρες που θεωρούν εξαιρετικά συναρπαστικό.