Τελικά κάνετε σεξ με το νέο σας σύντροφο, αλλά το σεξ ήταν κακό. Τι κάνετε?

Το κακό σεξ συμβαίνει σε όλους μας. Ακόμη και τα πιο  ζευγάρια που έχουν πολύ καλή σχέση,  μπορούν κάποια στιγμή να έχουν μία κακή εμπειρία. Είτε είστε νέος στη σχέση είτε είστε με τον σύντροφό σας για χρόνια, είναι υγιές και φυσιολογικό να χρειάζεστε καθοδήγηση από καιρό σε καιρό.

Τι μπορείτε να κάνετε;

Να είστε ειλικρινείς με τον σύντροφό σας. Μην είστε επικριτικοί ή αγενείς και μην κατηγορείτε τον νέο σας σύντροφο.

Εδώ είναι το διασκεδαστικό μέρος: Δοκιμάστε ξανά! Όσο εξακολουθείτε να ενδιαφέρεστε και να επιθυμείτε αυτό το άτομο, η καλύτερη θεραπεία για το κακό σεξ είναι να  ξαναμπείτε στο παιχνίδι! Αυτή τη φορά να είστε πιο προσεκτικοί και συγκεντρωμένοι στο να απολαμβάνετε κάθε αίσθηση, αντί να νιώθετε ότι πρέπει να εντυπωσιάσετε το νέο σας ραντεβού.

Θυμηθείτε, το υπέροχο σεξ έχει να κάνει με τη σύνδεση, αλλά δεν μπορείτε να συνδεθείτε με κάποιον εάν βρίσκεστε σε μια ομίχλη αυτοαμφιβολίας και αυτοκριτικής.

Όλοι έχουν ελπίδες και ανασφάλειες που μπορούν να επηρεάσουν τη σεξουαλική απόδοση με έναν νέο σύντροφο. Μπορεί να χρειαστεί χρόνος για να νιώσετε άνετα ο ένας με τον άλλον.

Έτσι, εάν με τον όρο «κακό», εννοείτε άβολο ή όχι τόσο εντυπωσιακό όσο θα θέλατε, ίσως να θέλετε να το ξανακάνετε αν σας αρέσει πραγματικά αυτό το άτομο. Θα πρέπει να είστε σε θέση να ξεκινήσετε ειλικρινή επικοινωνία σχετικά με τις επιθυμίες και τις ανάγκες του άλλου. Το πώς ανταποκρίνεται ο σύντροφός σας θα παρέχει πολύτιμες πληροφορίες.

Από την άλλη πλευρά, αν  η εμπειρία σας έκανε να μην θέλετε να συνεχίστετε, σίγουρα δεν θα έπρεπε να νιώσετε την ανάγκη να αναγκάσετε τον εαυτό σας σε μια άλλη δυσάρεστη συνάντηση, ελπίζοντας σε ένα καλύτερο αποτέλεσμα.

Ομοίως, αν το σεξ ήταν κάτι λιγότερο από ενθουσιώδες συναινετικό ή εάν ο σύντροφός σας επικεντρωνόταν αποκλειστικά στον εαυτό του, σκεφθείτε οτι πιθανά αξίζετε κάτι καλύτερο!