Δωρεάν σεμινάριο για την προστασία από τον σεισμό

Δωρεάν σεμινάριο του infokids θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 5 Οκτωβρίου στα Public Συντάγματος, με τίτλο «Πώς πρέπει να αντιδράσω σε περίπτωση σεισμού; Πώς θα προστατεύσω εμένα και την οικογένειά μου;».

Αν θέλετε να μάθετε περισσότερα για το θέμα, θα έχετε την ευκαιρία να ακούσετε τον γνωστό σεισμολόγο, επιστημονικό συνεργάτη ΕΕ & UNESCO, μέλος επιτροπής αξιολόγησης σεισμικού κινδύνου, Δρ Γεράσιμο Α. Παπαδόπουλο, 12.00-14.00.

Στο σεμινάριο θα αναλυθούν τα παρακάτω θέματα:

* Το φαινόμενο του σεισμού: μελέτη, παρακολούθηση, πρόγνωση.

* Μέτρα προστασίας που λαμβάνει η Πολιτεία: κανονισμοί, έλεγχοι, αξιολόγηση, ενημέρωση.

* Ατομικά μέτρα προστασίας: τι κάνουμε πριν, στη διάρκεια και μετά το σεισμό.

* Αντισεισμική προστασία μαθητών και σχολείων: εκπαίδευση και ενημέρωση μαθητών και διδασκόντων, ασκήσεις στα σχολεία, αντισεισμικοί έλεγχοι σχολικών κτιρίων.

Το σεμινάριο θα κλείσει με ερωτήσεις από το κοινό και συζήτηση.

Δηλώστε εγκαίρως τη συμμετοχή σας στην ηλεκτρονική διεύθυνση https://forms.gle/Br4LkLfiqDs3qKpA9.

Λίγα λόγια για τα σεμινάρια

Τα δωρεάν σεμινάρια του infokids διοργανώνονται για τέταρτη χρονιά, με στόχο να προσφέρουν στους γονείς έγκυρη και αξιόπιστη ενημέρωση πάνω σε θέματα, που έχουν να κάνουν με την ανατροφή, την ασφάλεια και την υγεία των παιδιών τους.

Κορυφαίοι ειδικοί αναλύουν σημαντικά θέματα, που απασχολούν κάθε οικογένεια, κάθε δεύτερο Σάββατο, στο Public Συντάγματος.

Εκτός από τους γονείς, τα σεμινάρια μπορούν να τα παρακολουθήσουν φοιτητές και εκπαιδευτικοί. Όλοι οι συμμετέχοντες λαμβάνουν στο τέλος του σεμιναρίου βεβαίωση συμμετοχής.

 

 

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ