Τι τροφές να αποφύγετε πριν το σεξ

Υπάρχουν κάποιες τροφές που πρέπει “να αποφεύγετε” όταν πρόκειται να κάνετε σεξ, καθώς οι τροφές αυτές μπορεί να μειώσουν τις ερωτικές σας επιδόσεις.
Υπάρχει περίπτωση εάν καταναλώσετε κάποιες συγκεκριμένες τροφές πριν το σεξ, να νιώσετε δυσφορία, να μειωθεί η λίμπιντο σας, ή ακόμη και να θελήσετε να κοιμηθείτε.

Για αυτό πριν το σεξ αποφύγετε την κατανάλωση:

  • Καφέ: Ένα καφεδάκι πριν το σεξ, δεν είναι ό,τι το καλύτερο. Ο καφές μπορεί να έχει επιπτώσεις στα επινεφρίδια, τα οποία παράγουν -μεταξύ άλλων- και εκείνες τις ορμόνες που ευθύνονται για το στρες. Εάν λοιπόν το παρακάνετε με τον καφέ πριν το σεξ, μάλλον θα σας πιάσει ένα άγχος, μπορεί και “ανεξήγητη” ταχυπαλμία, με αποτέλεσμα να μειωθεί η διάθεση για σεξ.
  • Κρέατος: Το κόκκινο κρέας είναι ένα κρέας λιπαρό και, όταν ξεκινήσει η πέψη, ο οργανισμός καταβάλλει μεγαλύτερη προσπάθεια από άλλες τροφές, για να το διασπάσει. Η ενέργεια που καταναλώνει είναι μεγάλη και είναι πολύ πιθανό (εάν έχετε πιει και… κρασί) να σας πιάσει υπνηλία και να μην έχετε δυνάμεις για να κάνετε σεξ.
  • Τυριών: Υπάρχουν άνθρωποι (πολλοί από αυτούς μάλιστα δεν το γνωρίζουν) που έχουν δυσανεξία στη λακτόζη. Δηλαδή ο οργανισμός τους έχει δυσκολία στο να διασπά τροφές με λακτόζη, όπως το γάλα, τα τυριά κ.α. Αυτό φέρνει φούσκωμα και είναι πολύ πιθανό να σας προκαλέσει πόνο στο στομάχι ή στην κοιλιά σας.
  • Αλκοόλ: Η πιο… ύπουλη παγίδα σε μια βραδιά που θέλετε να κάνετε σεξ. Σε λίγες και μικρές ποσότητες μας φτιάχνει την ερωτική διάθεση, οι αναστολές υποχωρούν και γενικά απελευθερωνόμαστε. Σε μεγάλες ποσότητες, όμως, φέρνει ζαλάδα και ανακάτεμα στο στομάχι. Επίσης, οι άνδρες που έχουν πιει πολύ, συνήθως έχουν μικρότερης διάρκειας στύσης, ενώ οι γυναίκες που έχουν πιει πολύ έχουν μεγαλύτερο το αίσθημα της υπνηλίας.

 

Περισσότερα νέα, ρεπορτάζ και αναλύσεις:ΕΔΩ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ