Φιλανθρωπικός περίπατος Walk For Wishes

Φέτος ο περίπατος θα ξεκινήσει από την Τεχνόπολη του Δήμου Αθηναίων και θα καταλήξει στην Πύλη του Αδριανού.

Η L’Oréal Hellas, στηρίζοντας με υπερηφάνεια το έργο του Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος) για δεύτερη χρονιά, θα χορηγήσει τη συμμετοχή όλων των πολιτών και παράλληλα θα δωρίσει και ένα «Αστέρι Ευχής» σε κάθε συμμετέχοντα.

«Η πραγματοποίηση μιας ευχής, για κάθε παιδί που πάσχει από μια σοβαρή ασθένεια, είναι μια σπουδαία πράξη, ικανή να μεταμορφώσει το ταξίδι της θεραπείας του», δήλωσε ο Mehdi Khoubbane, γενικός διευθυντής L’Oreal Hellas.

Η Σάντρα Ζαφειρακοπούλου, γενική διευθύντρια του Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος) δήλωσε: «Γίνεται μία εταιρεία για δύο συνεχόμενες χρονιές να προσκαλεί όλο τον κόσμο να γιορτάσει την Παγκόσμια Ημέρα Ευχής, κάνοντας μία δωρεά για κάθε περιπατητή; Χωρίς ανώτατο όριο δωρεάς; Κι όμως γίνεται. Αυτή είναι η L’Oréal Hellas, μια εταιρεία που μας έχει συγκινήσει με τη σταθερή αγάπη της, μία εταιρεία που έχει υιοθετήσει περισσότερες από 25 ευχές παιδιών μέχρι σήμερα! Ευχαριστούμε είναι το μόνο που μπορώ να πω εκ μέρους όλων μας στον κόσμο των ευχών».

Διοργανωτές και χορηγοί απευθύνουν ανοικτή πρόσκληση προς όλους να συμμετάσχουν στον φιλανθρωπικό περίπατο Walk For Wishes, που θα πραγματοποιηθεί αυτό το Σάββατο στις 19.00 μμ. Σημείο συνάντησης η Τεχνόπολις στο Γκάζι, όπου από τις 18:00 μμ θα ξεκινήσουν οι εγγραφές, ενώ τους συμμετέχοντες θα περιμένουν πολλλές εκπλήξεις, δράσεις και µουσική.

Η συμμετοχή είναι δωρεάν. Ο περίπατος γίνεται για τα παιδιά, που παλεύουν για τη ζωή τους, για να νιώσουν πιο δυνατά, να συνεχίσουν να ονειρεύονται και να δουν τις ευχές τους να πραγµατοποιούνται.

Μην ξεχάσετε να φορέσετε κάτι μπλε.