H Qualia Pharma ολοκλήρωσε την εξαγορά της Life NLB

Στην εξαγορά της φαρμακευτικής εταιρείας Life NLB προχώρησε η Qualia Pharma στο πλαίσιο της δυναμικής επιχειρηματικής ανάπτυξής της. H εξαγορά ολοκληρώθηκε την 1η Μαρτίου 2018, με ενσωμάτωση του συνόλου του προσωπικού της Life NLB στο δυναμικό της Qualia Pharma.

H Life NLB δραστηριοποιείται στο χώρο της Ορθοπεδικής, προσφέροντας καινοτόμα Ιατροτεχνολογικά προϊόντα και Ειδικά Συμπληρώματα Διατροφής, των οίκων Swedish Enzymatica AB, Belgian Eubage SPLR και German Βitop AG.

Τα προϊόντα αυτά έχουν πλέον μεταβιβαστεί στην Qualia Pharma, η οποία και αναλαμβάνει την ενεργή προώθησή τους και την εμπορική διακίνησή τους στην Ιατρική και Φαρμακευτική κοινότητα.

H εξαγορά αυτή, θα λειτουργήσει συμπληρωματικά και πολλαπλασιαστικά στο υφιστάμενο επιχειρηματικό μοντέλο της Qualia Pharma.

Η Qualia Pharma, την τελευταία δεκαετία έχει δραστηριοποιηθεί στον τομέα του Κεντρικού Νευρικού Συστήματος, εισάγοντας στην ελληνική αγορά πληθώρα φαρμάκων καθώς επίσης και Ειδικών Συμπληρωμάτων Διατροφής. Παράλληλα, τα τελευταία 5 χρόνια μέσω της βιοτεχνολογικής εταιρείας του ομίλου, Theracell Advanced Biotechnology, έχει προσφέρει επαναστατικές θεραπείες στον τομέα της Ορθοπεδικής, με την χρήση των Αυτόλογων Κυτταρικών και Βιολογικών Θεραπειών, για την αντιμετώπιση της Οστεοαρθρίτιδας και των Χόνδρινων Βλαβών.
Oι συνέργειες της εξαγοράς διευρύνουν και μεγιστοποιούν τον κύκλο της εταιρικής δραστηριότητας και προδιαγράφουν μία εξαιρετική προοπτική ανάπτυξης.