Matoula Clinic: Μία ημέρα αφιερωμένη στην υγεία και στην ομορφιά

Ειδικότερα η κλινική παρέχει υψηλού επιπέδου υπηρεσίες κλινικής δερματολογίας ενηλίκων και παίδων, αισθητικής δερματολογίας και δερματοχειρουργικής, καθώς και εξειδικευμένη ορθοδοντική φροντίδα σε παιδιά, εφήβους και ενήλικες, αντιμετωπίζοντας όλο το εύρος των ορθοδοντικών και στοματογναθικών προβλημάτων.

Για να το επιτύχει, το ιατρείο διαθέτει εγκεκριμένο εξοπλισμό, που υπακούει στα πρότυπα της τεχνολογίας αιχμής, εξυπηρετώντας οποιαδήποτε ανάγκη του κάθε ασθενή.

Πιο συγκεκριμένα, αναφορικά με την εμπειρία και την εξειδίκευση των ιατρών της Matoula Clinic, η κυρία Θεώνη Θ. Ματούλα είναι δερματολόγος – αφροδισιολόγος ενηλίκων & παίδων, με εξειδίκευση σε θεραπείες αντιγήρανσης και ενέσιμων τεχνικών με χρήση υαλουρονικού οξέως και βοτουλινικής τοξίης στο Λονδίνο. Η Dr Ματίνα Θ. Ματούλα είναι ορθοδοντικός, με πιστοποίηση στη μέθοδο διαφανών ναρθηκών Invisalign.

Κατά τη διάρκεια της παρουσίασης, οι δύο γιατροί ανέλυσαν τις τελευταίες εξελίξεις στην ορθοδοντική – τη θεραπεία “Invisalign” με διαφανείς νάρθηκες, που είναι κατάλληλο τόσο για ενήλικες, όσο και για εφήβους και παιδιά. Παράλληλα έγινε εκτενής αναφορά στις νεότερες εξελίξεις στη μεσοθεραπεία, στα τελευταία νέα γύρω από την ενυδάτωση του προσώπου και στις αισθητικές θεραπείες αντιγήρανσης.

Τέλος, οι δημοσιογράφοι είχαν την ευκαιρία να μάθουν όλες τις ενδιαφέρουσες λεπτομέρειες για το full face treatment χωρίς νυστέρι, που συνδυάζει και τις δύο ειδικότητες, βελτιώνοντας το χαμόγελο πρωτίστως και διορθώνοντας ή βελτιώνοντας ατέλειες των χαρακτηριστικών του προσώπου (μαλακών μορίων), με τη χρήση υαλουρονικού οξέως ή βοτουλινικής τοξίνης.