Ποια επαγγέλματα έχουν τις καλύτερες σεξουαλικές επιδόσεις; 

 Με βάση μία έρευνα που διεξήχθη από την εταιρεία ερωτικών παιχνιδιών Lelo στο Ηνωμένο Βασίλειο, φαίνεται ότι  οι αγρότες  κάνουν περισσότερο σεξ από οποιουσδήποτε άλλους, δηλώνοντας ότι επιδίδονται στην πράξη, το λιγότερο μία φορά την ημέρα.

Για την έρευνα, 2.000 άνδρες και γυναίκες στο Ηνωμένο Βασίλειο ρωτήθηκαν για την σεξουαλική τους ζωή αλλά και τα επαγγέλματά τους.  Οι αγρότες είναι πιο δυνατοί στον τομέα αυτό, μιας και ο ένας στους 3 δήλωσε ότι κάνει σεξ τουλάχιστον μία φορά την ημέρα. Ακολουθούν οι αρχιτέκτονες  με 21% και οι κομμωτές με 17%.

Κι όχι μόνο αυτό. Σχεδόν 7 αγρότες στους 10 βαθμολογούν την απόδοσή τους στο κρεβάτι ως «απίστευτη».

Από την άλλη μεριά, οι δημοσιογράφοι φαίνεται ότι κάνουν το λιγότερο σεξ, μιας και το 1/5 ισχυρίζεται ότι κάνουν σεξ μόνο μία φορά τον μήνα.

Οι δικηγόροι φαίνεται να είναι οι πιο δύσκολοι να ικανοποιηθούν στο κρεβάτι, σύμφωνα με το 27% που παραδέχεται ότι προσποιείται οργασμό κάθε φορά που κάνει σεξ.

Η Kate Moyle, εξειδικευμένη σεξολόγος και ψυχοθεραπεύτρια, αναφέρει στην βρετανική εφημερίδα Mirror: «Μπορεί να παίζει ρόλο στην σεξουαλική επίδοση το γεγονός της σωματικής δραστηριότητας σε ένα επάγγελμα. Για παράδειγμα οι αγρότες είναι πιο ενεργοί και με μεγαλύτερες αντοχές μιας και βρίσκονται στη φύση διαρκώς, σε αντίθεση με επαγγέλματα «γραφείου».  Βεβαίως ακόμα και μέσα σε ομάδες διαφορετικών επαγγελμάτων  υπάρχουν ομοιότητες αλλά υπάρχουν και πολλές διαφορές που επηρεάζουν την σεξουαλική ζωή. Οι ώρες και ο τρόπος δουλειάς, το περιβάλλον (γραφείο, πόλη, φύση) μπορεί να επηρεάζει όχι μόνο τη σεξουαλική μας ζωή αλλά τη ζωή μας γενικότερα».

επαγγέλματαχειρουργόςσεξουαλικές επιδόσεις