Shire Hellas: Εγκαινίασε τα νέα της γραφεία

Τα νέα της γραφεία Διοίκησης εγκαινίασε την περασμένη Δευτέρα 16 Απριλίου η Shire Hellas, παρουσία διακεκριμένων μελών της ελληνικής φαρμακοβιομηχανίας και του ΔΣ του ΣΦΕΕ, καθώς και ανωτάτων στελεχών της μητρικής εταιρίας.

Η Shire Hellas απασχολεί 35 εργαζόμενους και στις χώρες ευθύνης της εκτός από την Ελλάδα, περιλαμβάνονται η Κύπρος και η Μάλτα.

Η έναρξη των εγκαινίων έγινε από τον διευθύνοντα σύμβουλο της Shire Hellas Dr Χρήστο Δάκα, ο οποίος καλωσορίζοντας τους προσκεκλημένους και τα στελέχη της Shire δήλωσε ενθουσιασμένος σημειώντας ότι ‘’τα καινούρια γραφεία αγκαλιάζουν το όραμα και τη δέσμευση της Shire Hellas να βρίσκεται στην πρώτη γραμμή των αλλαγών στον τομέα της υγείας και να είναι αφοσιωμένη στους ασθενείς με σπάνιες παθήσεις. Στην Ελλάδα υπάρχουν περίπου 1 εκατ. ασθενείς με σπάνιες παθήσεις. Η Shire προσπαθεί να υποστηρίξει αυτούς τους ασθενείς και να είναι ο πρωταθλητής τους. Η παρουσία μας στα νέα γραφεία σηματοδοτεί μια πολύ σημαντική επένδυση που κάνει η Shire στην Ελλάδα δίνοντας μια ψήφο εμπιστοσύνης στην ελληνική οικονομία και το μέλλον της Ελλάδας, παρά τις τρέχουσες προκλήσεις που αντιμετωπίζει η φαρμακευτική βιομηχανία στη χώρα μας”.

Η εταιρία
Η Shire διεθνώς εστιάζει στους ασθενείς με σπάνιες παθήσεις, απασχολώντας περισσότερους από 22.000 υπαλλήλους. Στόχος της είναι η ανάπτυξη των βέλτιστων δυνατών θεραπειών σε βασικούς τομείς σπάνιων παθήσεων, όπως η αιματολογία, η ανοσολογία, οι γενετικές παθήσεις, η νευροεπιστήμη και η εσωτερική παθολογία, με αναπτυσσόμενο θεραπευτικό τομέα την οφθαλμολογία και την ογκολογία. Οι διαφοροποιημένες δυνατότητές της, της επιτρέπουν να προσεγγίζει ασθενείς που αγωνίζονται να ζήσουν με τον καλύτερο τρόπο τη ζωή τους, σε περισσότερες από 100 χώρες.