Στη MIG παραπέμπει την CVC Capital το “Υγεία”

Δεν έχει δεχθεί δεσμευτική προσφορά από την CVC Capital η MIG για εξαγορά του “Υγεία”, σύμφωνα με απάντηση της MIG στην Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς, με αφορμή σχετικά δημοσιεύματα.

Συγκεκριμένα, με ανακοίνωσή της μετά το σχετικό ερώτημα της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς, η MIG απάντησε ότι “στο πλαίσιο συμφωνίας εμπιστευτικότητας παρασχέθηκαν στα επενδυτικά κεφάλαια της «CVC CAPITAL PARΤNERS» οι συνήθεις, στις περιπτώσεις αυτές, πληροφορίες για το Yγεία.

Η εταιρία δεν έχει γίνει μέχρι σήμερα αποδέκτης οποιασδήποτε δεσμευτικής προσφοράς και επαναλαμβάνει ότι θα προβεί σε σχετικές ανακοινώσεις προς το επενδυτικό κοινό, εφόσον προκύψει οποιαδήποτε ανακοινώσιμη κατά το νόμο πρόταση ή συμφωνία.

Το Υγεία

Αντίστοιχη ανακοίνωση εκδόθηκε και από το ΔΘΚΑ “Υγεία” σύμφωνα με την οποία: «Κατόπιν ερωτήματος της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς σε σχέση με δημοσιεύματα του τύπου που αναφέρονται σε προσφορά εξαγοράς της «CVC CAPITAL PARTNERS» το “Υγεία” παραπέμπει το επενδυτικό κοινό στις Ανακοινώσεις της μετόχου της με ποσοστό 70,385% «Marfin Investment Group».