Swiss Approval International: Πιστοποίηση διαχείρισης ποιότητας και ασφάλειας της Bergmann Kord

Εκδήλωση απονομής των Πιστοποιητικών Διαχείρισης Ποιότητας και Ασφάλειας Υπηρεσιών Υγείας κατά BS EN 15224:2016 και ISO 9001:2015 από τον διεθνή φορέα πιστοποίησης Swiss Approval International στην Κλινική Μεταμόσχευσης Μαλλιών, Bergmann Kord πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 10 Νοεμβρίου.

Η Bergmann Kord, μέλος του ομίλου Kord Group, είναι η πρώτη και μοναδική Κλινική Μαλλιών στην Ελλάδα που απέσπασε αυτή τη σημαντική διάκριση. H απονομή πραγματοποιήθηκε από τη Διευθύνουσα Σύμβουλο της Swiss Approval Technische Bewertung S.A., κα Αγγελική Κατσάπη στον κ. Βαρδή Κορδερά, Γενικό Διευθυντή και την κα Βασιλική Κορδερά, Διευθύντρια της Bergmann Kord.

Στο πλαίσιο της απονομής, η κα Κατσάπη τόνισε τη διεθνή αναγνώριση και σημαντικότητα της συγκεκριμένης Πιστοποίησης, “… είναι εξόχως σημαντικό, οι σύγχρονοι επιχειρηματίες του χώρου της υγείας να επενδύουν στην Ποιότητα και την Ασφάλεια του τελικού αποδέκτη των υπηρεσιών με εστίαση στις εξατομικευμένες ανάγκες του, δημιουργώντας, παράλληλα, μια μοναδική εμπειρία στη διάρκεια της θεραπείας”. Και πρόσθεσε, “Η διαδικασία της επιθεώρησης και της πιστοποίησης αποτελεί πάντα μια πρόκληση την οποία καλείται να διαχειριστεί η επιχείρηση η οποία αξιολογείται σύμφωνα με διεθνή και ευρωπαϊκά πρότυπα, συγκρινόμενη με αντίστοιχους οργανισμούς του εξωτερικού. Η επίπονη αυτή διαδικασία επιβάλλει ενίσχυση της εσωτερικής συνεργασίας και των εσωτερικών διαδικασιών ελέγχου καθώς, επίσης, και των μηχανισμών διαρκούς βελτίωσης”.

H Swiss Approval International είναι ο πρώτος Οργανισμός Πανευρωπαϊκά, ο οποίος αξιολογήθηκε και διαπιστεύθηκε από τον Διεθνή Φορέα Διαπίστευσης UKAS (και αυτή τη στιγμή είναι ο μοναδικός διαπιστευμένος στην Ελλάδα) για το Ευρωπαϊκό Πρότυπο SN/BS/DIN EN 15224:2016.