Συνεργασία IQVIA – Innovis Pharma για λειτουργική επικοινωνία με επαγγελματίες υγείας

Την IQVIA επέλεξε η Innovis Pharma για τη διαχείριση των σχέσεών της με τους επαγγελματίες υγείας, την ενίσχυση των δεξιοτήτων επικοινωνίας σε φυσικά και ψηφιακά κανάλια και τη δημιουργία νέων ευκαιριών στην αγορά.

Η Innovis Pharma θα χρησιμοποιεί την τεχνολογική πλατφόρμα της IQVIA, «Orchestrated Customer Engagement – OCE», σε συνδυασμό με τις υπηρεσίες πληροφορίας OneKey.

Η τεχνολογία OCE είναι η πρώτη πλατφόρμα διαχείρισης σχέσεων με πελάτες ειδικά εστιασμένη για τον φαρμακευτικό κλάδο, η οποία επιτρέπει μια προσέγγιση πολυκάναλης επικοινωνίας. Αποτελεί εξειδικευμένη και αξιόπιστη λύση που διευκολύνει μια οριζόντια και συνεργατική διανομή πληροφοριών, συνδέοντας τις λειτουργίες της εταιρίας. Μέσω της πλατφόρμας, η Innovis θα είναι σε θέση να παρέχει στους επαγγελματίες υγείας ιατρικές-επιστημονικές πληροφορίες μέσω ψηφιακών εργαλείων επικοινωνίας, καθώς επίσης και να διαχειρίζεται σχετικές αλληλεπιδράσεις σε όλα τα κανάλια αυτών.
Παράλληλα, η Innovis θα είναι σε θέση να χρησιμοποιεί τη βάση δεδομένων OneKey, την πιο διαδεδομένη, σύμφωνη με τη νομοθεσία για τα Προσωπικά Δεδομένα (GDPR), ελληνική και διεθνή υπηρεσία προσωπικών πληροφοριών – για τους επαγγελματίες υγείας, τα φαρμακεία και τις μονάδες υγείας, η οποία και θα ενσωματωθεί στην πλατφόρμα OCE.

«Είμαστε ενθουσιασμένοι για την έναρξη αυτής της νέας μας συνεργασίας με την IQVIA. Το να συνδυάζουμε το εμπορικό και επιχειρησιακό μας όραμα με προηγμένες καινοτόμες τεχνολογίες, αποτελεί συνεχή προτεραιότητα για την εταιρία μας. Η επιλογή καθώς και η επικείμενη λειτουργία της πλατφόρμας OCE συμπίπτουν με μια περίοδο επιταχυνόμενης ανάπτυξης της Innovis και ευθυγραμμίζονται πλήρως με τις προσπάθειές μας για βελτιωμένες υπηρεσίες στους επαγγελματίες υγείας και στους φαρμακοποιούς», δήλωσε ο κ. Μάκης Οικονόμου, Διευθύνων Σύμβουλος της Innovis Pharma.

Από την πλευρά του, ο Γενικός Διευθυντής της IQVIA Ελλάδας κ. Νίκος Κωστάρας σημείωσε: «Είμαστε πολύ περήφανοι που η Innovis, μια ηγέτιδα ελληνική εταιρία με ισχυρό όραμα και δυνατές ρίζες στην ελληνική φαρμακευτική αγορά, επέλεξε την τεχνολογία OCE ως την ιδανική πλατφόρμα για τη διαχείριση σχέσεων με τους επαγγελματίες υγείας, τόσο τους γιατρούς όσο και τους φαρμακοποιούς. Στον ελληνικό φαρμακευτικό κλάδο, η βελτιστοποίηση των συνεργασιών και της αποτελεσματικότητας των δραστηριοτήτων μάρκετινγκ και πωλήσεων αποτελεί βασικό παράγοντα επιτυχίας. Η Innovis ενισχύει τη βαθιά της τεχνογνωσία- για την αγορά με ισχυρά όπλα εμπορικής αριστείας και καθίσταται απόλυτα εφοδιασμένη για να συνεχίσει να ηγείται στην αγορά».