Υπέστη κάταγμα στο πέος του την ώρα του σεξ

Είναι από τις περιπτώσεις που εύχεσαι να μην σου συμβεί ποτέ και σίγουρα ο ζωγράφος και διακοσμητής Sean Marsden θα αργήσει να το ξεχάσει – αν το ξεχάσει και ποτέ, δηλαδή…

Τον περασμένο Δεκέμβριο και ενώ έκανε έρωτα με την κοπέλα του, γλίστρησε και άκουσε το μόριό του να σπάει. Με αφόρητο πόνο μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο και μπήκε αμέσως στο χειρουργείο, για αποκατάσταση σπασμένου πέους και σχισμένης ουρήθρας.

Ο άνδρας, σύμφωνα με όσα αναφέρει ο Βρετανικός τύπος, πέρασε τη νύχτα στο Νοσοκομείο Royal Shrewsbury και την άλλη μέρα πήρε εξιτήριο, αν και μετά βίας στεκόταν στα πόδια του. Φυσικά οι γιατροί τον αποχαιρέτησαν, συστήνοντάς του να μην κάνει σεξ για έναν μήνα.

Ωστόσο το ζευγάρι, που μετρά έξι μήνες σχέσης, ξανάκανε, τελικά, σεξ μετά από τρεις εβδομάδες, αψηφώντας το γεγονός ότι το πέος πονούσε ακόμη και ήταν γεμάτο μώλωπες…

Ο 48χρονος – που παραδέχεται ότι κατακλύζεται από πολύ ισχυρή ερωτική επιθυμία – στην αρχή πίστεψε ότι δεν θα μπορέσει ποτέ να ξανακάνει σεξ, σκέψη που και μόνο ως απλό ενδεχόμενο, του έφερνε ναυτία, όπως δήλωσε χαρακτηριστικά. Λίγες μέρες μετά το περιστατικό, όμως, και ενώ είχε συχνές στύσεις, φαντάστηκε ότι θα μπορούσε να ξαναπροσπαθήσει.

“Η πρώτη φορά ήταν επίπονη”, παραδέχτηκε ωστόσο. Ίσως για αυτό το ζευγάρι, που ως τις 22 Δεκεμβρίου, οπότε έγινε ό,τι έγινε, έκανε σεξ καθημερινά, έκτοτε έχει συνευρεθεί σεξουαλικά μόλις δυο φορές.

Η σύντροφος του 48χρονου από την πλευρά της θεωρεί την όλη εμπειρία τραυματική και ομολόγησε ότι έχει πάρα πολλές τύψεις για τον πόνο, που υπέστη ο φίλος της.

Το ζευγάρι, που σκοπεύει να επισημοποιήσει τη σχέση του, έχει τις επόμενες ημέρες ραντεβού με τους γιατρούς του Νοσοκομείου, προκειμένου να μάθει εάν το κάταγμα έχει επηρεάσει την ικανότητά του να συλλάβει.