Καρδιολόγος τοποθετήθηκε σε Πνευμονολογική Κλινική του ΕΣΥ

Παράνομη χαρακτηρίζει την απόφαση του Διευθυντή του Γενικού Νοσοκομείου Κέρκυρας να τοποθετήσει επικεφαλής του Πνευμονολογικού Τμήματος το Διευθυντή της Καρδιολογικής Κλινικής
Σύμφωνα με την Πανελλήνια Ομοσπονδία Εργαζομενων Δημόσιων Νοσοκομείων, με τά τη συνταξιοδότηση του Συντονιστή Διευθυντή, Προϊστάμενου Πνευμονολικού Τμήματος του Νοσοκομείου στις 31/12, «το Νοσοκομείο ως όφειλε δεν προκήρυξε τη θέση έξι μήνες πριν την συνταξιοδότηση του Διευθυντή, όπως πολλές φορές ζητήθηκε από τον εν λόγο Διευθυντή».
Αντιθέτως, ο Διοικητής με απόφασή του όρισε Προϊστάμενο του Πνευμονολογικού Τμήματος τον Διευθυντή Συντονιστή της Καρδιολογικής Κλινικής.

«Η Πνευμονολογική Κλινική του Νοσοκομείου Κέρκυρας χορηγεί ειδικότητα Πνευμονολογίας στους Ιατρούς και ταυτόχρονα εξυπηρετεί χιλιάδες πολίτες όπως αναλυτικά αναφέρει ο συνταξιοδοτηθείς Διευθυντής Ιατρός σε αναφορά του», σημειώνει η ΠΟΕΔΗΝ.
Όπως εκτιμούν οι επικεφαλής της Ομοσπονδίας, επειδή η απόφαση είναι παράνομη δεν αναφέρει την ειδικότητά του Καρδιολόγου Ιατρού που αναλαμβάνει την Πνευμονολογική Κλινική.