Νέα σύνθεση στην Επιτροπή Πρόληψης και Αντιμετώπισης Τροπικών Νοσημάτων

Ανανεώθηκε η σύνθεση της Επιτροπής για την Πρόληψη και Αντιμετώπιση των Tροπικών Νοσημάτων, με τη συμμετοχή της Υπεύθυνης του Συντονιστικού Κέντρου Αιμοεπαγρύπνησης Κωνσταντίνας Πολίτη στην επιτροπή.

Αναπληρώτρια ορίστηκε η Ελισάβετ Γρούζη, αιματολόγος στο ίδιο κέντρο.

Η σύνθεση των μελών της παραπάνω Επιτροπής διαμορφώνεται ως εξής:
1. ΚΑΡΑΟΥΛΗ ΒΑΣΙΛΙΚΗ, Προϊσταμένη της Γενικής Διεύθυνσης Δημόσιας Υγείας και Ποιότητας Ζωής του Υπουργείου Υγείας, του κλάδου ΠΕ Υγιεινολόγων Μηχανικών με βαθμό Α΄, ως Πρόεδρος.
Η Πρόεδρος, ανάλογα με τα θέματα της ημερήσιας διάταξης της Συνεδρίασης, θα ορίζει ποιο από τα μέλη θα δύναται να την αναπληρώνει σε περίπτωση απουσίας της ή κωλύματός της.
2. ΚΑΛΥΒΑ ΦΩΦΩ, Αν. Προϊσταμένη της Διεύθυνσης Δημόσιας Υγείας του Υπουργείου Υγείας, του κλάδου ΠΕ Ιατρών Δημόσιας Υγείας ΕΣΥ, με αναπληρωτή τον ΚΕΧΑΓΙΑΔΑΚΗ ΓΕΩΡΓΙΟ, υπάλληλο της ίδιας Δ/νσης, του κλάδου ΠΕ Ιατρών Δημόσιας Υγείας ΕΣΥ.
3. ΤΣΑΛΙΚΟΓΛΟΥ ΦΩΤΕΙΝΗ, Αν. Προϊσταμένη του Τμήματος Μεταδοτικών Νοσημάτων, της Διεύθυνσης Δημόσιας Υγείας, του κλάδου ΠΕ Ιατρών Δημόσιας Υγείας ΕΣΥ, με αναπληρώτρια την ΞΕΝΑΡΙΟΥ ΣΤΕΦΑΝΙΑ, υπάλληλο της ίδιας Δ/νσης, του κλάδου ΠΕ Διοικητικού.
4. ΝΤΙΝΗ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ, Προϊσταμένη του Τμήματος Υγειονομικής Διαχείρισης Περιβάλλοντος της Διεύθυνσης Δημόσιας Υγείας, του κλάδου ΠΕ Χημικών, με αναπληρώτρια την ΛΑΖΑΡΙΔΟΥ ΣΟΦΙΑ, υπάλληλο του ίδιου Τμήματος, του κλάδου ΤΕ Εποπτών Δημόσιας Υγείας.
5. ΚΩΣΤΟΥΛΑ ΒΑΣΙΛΙΚΗ, Προϊσταμένη του Τμήματος Υγιεινής και Υγειονομικών Ελέγχων, της Διεύθυνσης Δημόσιας Υγείας, του κλάδου ΤΕ Εποπτών Δημόσιας Υγείας, με αναπληρώτρια την ΚΟΥΤΣΙΑΡΗ ΦΩΤΕΙΝΗ, υπάλληλο του ίδιου Τμήματος, του κλάδου ΤΕ Εποπτών Δημόσιας Υγείας.
6. ΒΑΣΣΑΛΟΥ ΕΥΔΟΚΙΑ, Επιστημονική Συνεργάτιδα του Τομέα Παρασιτολογίας, Εντομολογίας και Τροπικών Νόσων της Εθνικής Σχολής Δημόσιας Υγείας, Φαρμακοποιός – Υγιεινολόγος με βαθμό Β’, με αναπληρώτρια την ΠΑΤΣΟΥΛΑ ΕΛΕΝΗ, Επιστημονική Συνεργάτης του Τομέα Παρασιτολογίας της Εθνικής Σχολής Δημόσιας Υγείας, Βιολόγο με βαθμό Β’.
7. ΠΕΡΒΑΝΙΔΟΥ ΔΑΝΑΗ, Ιατρός του Γραφείου Νοσημάτων που μεταδίδονται με διαβιβαστές του ΚΕΕΛΠΝΟ, με αναπληρώτρια την ΓΕΩΡΓΑΚΟΠΟΥΛΟΥ ΘΕΑΝΩ, Υπεύθυνη του Τμήματος Επιδημιολογικής Επιτήρησης του ΚΕΕΛΠΝΟ.
8. ΒΑΚΑΛΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ, Ομότιμος Καθηγητής στον Τομέα Παρασιτολογίας, Εντομολογίας και Τροπικών Νόσων της Εθνικής Σχολής Δημόσιας Υγείας, με αναπληρώτρια την ΠΑΥΛΗ ΑΝΔΡΟΥΛΑ, Υπεύθυνη του Γραφείου Ταξιδιωτικής Ιατρικής του ΚΕΕΛΠΝΟ.
9. ΧΑΤΖΗΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ ΧΡΗΣΤΟΣ, Καθηγητής Υγιεινής και Επιδημιολογίας του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, με αναπληρώτρια την ΜΟΥΧΤΟΥΡΗ ΒΑΡΒΑΡΑ, Επόπτρια Δημόσιας Υγείας στο Εργαστήριο Υγιεινής και Επιδημιολογίας του Παν/μίου Θεσσαλίας.
10. ΓΚΙΛΠΑΘΗ ΔΗΜΗΤΡΑ, Προϊσταμένη του Τμήματος Βιοκτόνων Προϊόντων, της Διεύθυνσης Προστασίας Φυτικής Παραγωγής, του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, με αναπληρωτή τον ΒΑΓΙΑ ΒΑΣΙΛΕΙΟ, υπάλληλο με βαθμό Α’, του Τμήματος Βιοκτόνων Προϊόντων, της Διεύθυνσης Προστασίας Φυτικής Παραγωγής, του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων.
11. ΚΟΛΙΟΠΟΥΛΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ, Γεωπόνος – Ειδικός Τεχνικός Επιστήμονας του Μπενάκειου Φυτοπαθολογικού Ινστιτούτου, με αναπληρωτή τον ΜΙΧΑΗΛΑΚΗ ΑΝΤΩΝΙΟ, Γεωπόνο – Ειδικό Τεχνικό Επιστήμονα του Μπενάκειου Φυτοπαθολογικού Ινστιτούτου.
12. ΠΟΛΙΤΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ, Υπεύθυνη του Συντονιστικού Κέντρου Αιμοεπαγρύπνησης, με αναπληρώτρια την ΓΡΟΥΖΗ ΕΛΙΣΑΒΕΤ, Ιατρό Αιματολόγο στο ίδιο κέντρο.
13. ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΟΥ ΚΑΤΕΡΙΝΑ, Ιατρός Βιοπαθολόγος που υπηρετεί στο Εθνικό Κέντρο Επιχειρήσεων Υγείας, με αναπληρώτρια την ΜΠΕΜΠΗ ΜΑΡΓΑΡΙΤΑ, Χειρουργό – Μαιευτήρα – Γυναικολόγο και Χειρουργό Μαστολόγο στο Εθνικό Κέντρο Επιχειρήσεων Υγείας.
14. ΣΤΑΜΟΥΛΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ, Επιστημονικός Υπεύθυνος του Εθνικού Κέντρου Αιμοδοσίας, του κλάδου Ιατρών με βαθμό Διευθυντή, με αναπληρώτρια την ΣΕΡΑΦΗ ΕΥΘΥΜΙΑ, του κλάδου ΠΕ Χημικών του Εθνικού Κέντρου Αιμοδοσίας.
15. ΘΕΟΔΩΡΑΚΟΠΟΥΛΟΥ ΣΟΦΙΑ, υπάλληλος του κλάδου ΤΕ Διοικητικού-Λογιστικού, του Τμήματος ΟΤΑ Β΄, της Διεύθυνσης Οργάνωσης και Λειτουργίας Τ.Α. του Υπουργείου Εσωτερικών, με αναπληρωτή τον ΟΙΚΟΝΟΜΙΔΗ ΔΗΜΗΤΡΙΟ, υπάλληλο του κλάδου ΠΕ Διοικητικού, του Τμήματος ΟΤΑ Α΄, της Διεύθυνσης Οργάνωσης και Λειτουργίας Τ.Α. του Υπουργείου Εσωτερικών.
16. ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ, Ιατρός Δημόσιας Υγείας ΕΣΥ με βαθμό Δ/ντή, Προϊστάμενος της Γενικής Δ/νσης Δημόσιας Υγείας Περιφέρειας Πελοποννήσου, με αναπληρωτή τον ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΛΟΥΚΑ, ιατρό Δημόσιας Υγείας ΕΣΥ με βαθμό Δ/ντή Προϊστάμενο της Γενικής Δ/νσης Υγείας της Περιφέρειας.