Νέος πρόεδρος στην επιτροπή αξιολόγησης κέντρων για PET/CT

Νέος πρόεδρος στην Ειδική Επιτροπή αξιολόγησης κέντρων για PET/CT αναλαμβάνει ο διευθυντής Παθολογικής Ογκολογίας του Αγ. Σάββα Γιώργος Κουμάκης, με αναπληρωτή του τον Επαμεινώνδα Σαμαντά, Συντονιστή Διευθυντή Παθολογικής Ογκολογίας στο Γ.Ο.Ν.Κ. «ΟΙ ΑΓΙΟΙ ΑΝΑΡΓΥΡΟΙ», με απόφαση του γενικού γραμματέα του υπουργείου Υγείας Γιώργου Γιαννόπουλου.

Η λοιπή σύνθεση της επιτροπής παραμένει ως έχει.

Τα μέλη της είναι οι εξής:

  • ΠΑΝΑΓΙΩΤΙΔΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ, Καθηγητής Αιματολογίας του Ε.Κ.Π.Α. στο Γ.Ν.Α. «ΛΑΪΚΟ», με αναπληρωτή τον ΒΑΣΙΛΑΚΟΠΟΥΛΟ ΘΕΟΔΩΡΟ, Αναπλ. Καθηγητή Αιματολογίας του Ε.Κ.Π.Α. στο Γ.Ν.Α. «ΛΑΪΚΟ».
  • ΣΑΡΑΝΤΗ ΣΟΦΙΑ, Διευθύντρια Πυρηνικής Ιατρικής στο Γ.Ο.Ν.Κ. «ΟΙ ΑΓΙΟΙ ΑΝΑΡΓΥΡΟΙ», με αναπληρώτρια την ΒΕΖΥΡΓΙΑΝΝΗ ΑΡΓΥΡΩ, Επιμ. Α΄ Πυρηνικής Ιατρικής στο Γ.Ν.Α. «ΕΛΕΝΑ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ».
  • ΤΣΟΥΡΟΥΦΛΗΣ ΓΕΡΑΣΙΜΟΣ, Λέκτορας Χειρουργικής Πανεπιστημίου Αθηνών – Β΄ Χειρουργική Κλινική στο Γ.Ν.Α. «ΛΑΪΚΟ», με αναπληρωτή τον ΜΑΝΤΑ ΔΗΜΗΤΡΙΟ, Επικ. Καθηγητή του Ε.Κ.Π.Α. – Β΄ Χειρουργική κλινική στο Γ.Ν.Α. «ΛΑΪΚΟ»
  • ΟΙΚΟΝΟΜΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ, Διευθυντής Ακτινοδιαγνωστικής στο Π.Γ.Ν. «ΑΤΤΙΚΟΝ» , με αναπληρωτή τον ΑΡΓΕΝΤΟ ΣΤΥΛΙΑΝΟ, Διευθυντή Ακτινοδιαγνωστικής στο Π.Γ.Ν. «ΑΤΤΙΚΟΝ».